Her kommer nyheter om alt som skjer i arbeidet vårt

11. okt, 2015

Dette er en gledens dag! En glad giver har velsignet oss med nok penger til å sette opp 2 Laundryshop og innrede mesteparten av barnehjemmet. Dette er vi utrolig glade for. Vi regner med å få dette oppe å gå før jul.

Målet var 3 laundryshop, innrede hele barnehjemmet og å starte en ny inntektsmulighet for 50 familier. Så da mangler vi kun 1 laundryshop og å starte den nye inntektsmuligheten til 50 familier.

Med deg på laget, så klarer vi dette før jul!🙂

Nå vet vi at det kommer mange nye landsmenn til Norge som også trenger hjelp. Men det er vanskelig for oss å fokusere på dette. Vi må først bli ferdig med det vi startet.

En annen ting vi kjenner at vi brenner for. Er småbarnsfamilier her i Norge, som ikke har noen ekstra penger til å ta med barna på ferie. Dette er noe vi ønsker å ha et større fokus på.

30. sep, 2015
30. sep, 2015

Da er vårt byggverk ferdig. Nå har vi startet med innredning. Der mangler vi mye enda. Spesielt senger, dyner og puter. Flinke frivillige fra bibelskoler er her og maler fine kunstverk på veggene.

Vi trenger fortsatt din hjelpt til å bli helt ferdig. Er du med?

5. mai, 2015

Vi nærmer oss målet. Litt sener enn antatt. Men bedre sent enn aldri.

5. apr, 2015

Hei alle sammen. En liten oppdatering på barnehjemmet. Nå er vi snart bygget ferdig.

Men vi er ikke i mål selv om bygget er ferdig. Det ser ut som om vi må utsette åpningen med ca 1 måned. Dette fordi vi ennå mangler noen midler for å innrede senteret og sikre framtidig drift. Du kan fortsatt være med å hjelpe.