• Back to health

  Å gi mulighet til vanlige helsetjenester gjennom medisinske undersøkelser og tannlegejekk og andre former for medisinsk støtte etter behov.

  Gratis medisinsk / tannklinikk holdes ukentlig på He Cares Village i Montalban , Rizal samt på senteret

  Vi gir også gatebarn medisin under kriser .

 • Back to home

  Å bringe gatebarn tilbake til sine hjem og familier hvis mulig, og for å gi de et trygt og godt (barnehjemmet) hjem for de som trenger det.
  vi driver et midlertidig hjem for hjemløse gutter. I dag . ti gutter blir tatt vare på av en husholdning " Kuya " ( bokstavelig oversatt, " storebror " )
  Vi bidrar også til å gi gatebarnas familier med et permanent hjem , arbeider for å bedre levekårene og forbedre omgivelsene i He Cares Village i Montalban , Rizal.


 • Back to school

  Å gi utdanning til så mange barn som mulig gjennom stipender. Der har vi allerede mer enn 200 barn i alle alder.
  Vi mener bestemt at den beste måten å gjennomføre endringer i livene til disse gatebarna er gjennom utdanning . I det siste, har vi støttet gatebarn som ønsket å gå tilbake til skolen ved å gi de full økonomisk støtte.
  Bortsett fra den økonomisk støtte som er gitt til gatebarna , gir vi også ukentlige tutorials for studentene.

  Vi har i dag mange gatebarn som uttrykkker ønske om å gå tilbake til skolen, og vi blir stilt med utfordringen med å dekke utgifter til skolepenger, transport og mat kvoter, skolemateriell , uniformer, prosjekter og andre behov.

 • Back to God

  Å bringe barna og deres familier inn til et personlig åndelig liv, gjennom regelmessig foredrag, rådgivning og samfunnsbygging. Å bygge karakter i et kristen liv.
  I dag holder vi faste bønnemøter for foreldrene til gatebarna og tilbyr dem en støttegruppe. På lørdager er det aktiviteter for barna, inkludert spill og bibel historier. Dette avsluttes med et stort festmåltid

 • Back to work

  Å formidle kunnskap og ferdigheter, slik at familiene til gatebarn kan skape en bærekraftig inntekt. Der har vi akkurat satt i gang et prosjekt. Slik at 50 familier er nå i gang med å få undervisning i et enkelt apparat. Et apparat som vi har utviklet på senteret og som gjør at de vil skape god inntekt for hele familien. De vil få oppfølging og undervisning i 6 mnd. De betaler 40 pesos pr dag i 6 mnd. Etter 6 mnd er apparatet deres eget. Det de betaler, vil gå videre til nye apparat og nye familier.
  frivillige har uselvisk delt sine ferdigheter og lært bort ulike håndverk i senteret. Blant de ferdighetene som har blitt undervist er : silkscreening, lage smykker, søm, sveising, hekle, trearbeid og andre.

  Vi koordinerer også med kjøpere og noen ganger deltar vi i basarer og gavemesser for å hjelpe å markedsføre produktene som har blitt gjort av familiene til gatebarna .

Måter å hjelpe

Det er mange måter du kan hjelpe oss.
 
 •     Du kan gjøre en donasjon til å finansiere programmets aktiviteter .
 •     Du kan donere forsyninger og utstyr som vil være nyttig for aktuelle prosjekter.
 •     Du kan hjelpe oss å få donasjoner fra corporate sponsorer .
 •     Du kan frivillig komme å dele din kunnskap og ferdigheter til barn, unge voksne og deres familier .
 • Kul