• Back to health

  Å gi mulighet til vanlige helsetjenester gjennom medisinske undersøkelser og tannlegejekk og andre former for medisinsk støtte etter behov.

  Gratis medisinsk / tannklinikk holdes ukentlig på He Cares Village i Montalban , Rizal samt på senteret

  Vi gir også gatebarn medisin under kriser .

 • Back to home

  Å bringe gatebarn tilbake til sine hjem og familier hvis mulig, og for å gi de et trygt og godt (barnehjemmet) hjem for de som trenger det.
  vi driver et midlertidig hjem for hjemløse gutter. I dag . ti gutter blir tatt vare på av en husholdning " Kuya " ( bokstavelig oversatt, " storebror " )
  Vi bidrar også til å gi gatebarnas familier med et permanent hjem , arbeider for å bedre levekårene og forbedre omgivelsene i He Cares Village i Montalban , Rizal.


 • Back to school

  Å gi utdanning til så mange barn som mulig gjennom stipender. Der har vi allerede mer enn 200 barn i alle alder.
  Vi mener bestemt at den beste måten å gjennomføre endringer i livene til disse gatebarna er gjennom utdanning . I det siste, har vi støttet gatebarn som ønsket å gå tilbake til skolen ved å gi de full økonomisk støtte.
  Bortsett fra den økonomisk støtte som er gitt til gatebarna , gir vi også ukentlige tutorials for studentene.

  Vi har i dag mange gatebarn som uttrykkker ønske om å gå tilbake til skolen, og vi blir stilt med utfordringen med å dekke utgifter til skolepenger, transport og mat kvoter, skolemateriell , uniformer, prosjekter og andre behov.

 • Denne vil etter vært oppdateres. Da vi er i gang med planlegging av nytt prosjekt.

 • Back to work

  Å formidle kunnskap og ferdigheter, slik at familiene til gatebarn kan skape en bærekraftig inntekt. Der har vi akkurat satt i gang et prosjekt. Slik at 50 familier er nå i gang med å få undervisning i et enkelt apparat. Et apparat som vi har utviklet på senteret og som gjør at de vil skape god inntekt for hele familien. De vil få oppfølging og undervisning i 6 mnd. De betaler 40 pesos pr dag i 6 mnd. Etter 6 mnd er apparatet deres eget. Det de betaler, vil gå videre til nye apparat og nye familier.
  frivillige har uselvisk delt sine ferdigheter og lært bort ulike håndverk i senteret. Blant de ferdighetene som har blitt undervist er : silkscreening, lage smykker, søm, sveising, hekle, trearbeid og andre.

  Vi koordinerer også med kjøpere og noen ganger deltar vi i basarer og gavemesser for å hjelpe å markedsføre produktene som har blitt gjort av familiene til gatebarna .

Måter å hjelpe

Det er mange måter du kan hjelpe oss.
 
 •     Du kan gjøre en donasjon til å finansiere programmets aktiviteter .
 •     Du kan donere forsyninger og utstyr som vil være nyttig for aktuelle prosjekter.
 •     Du kan hjelpe oss å få donasjoner fra corporate sponsorer .
 •     Du kan frivillig komme å dele din kunnskap og ferdigheter til barn, unge voksne og deres familier .
 • 🙂