Eyes On Children ble startet på bakgrunn av en feriereise til Manila. Den feriereisen ble totalt snudd på hodet for Pål Henning. Synet av all den ekstreme fattigdommen og gatebarna gikk rett inn i hjerte. Han startet umiddelbart med å bruke tiden på gatebarna. Ved å samle barn flere ganger om dagen, for å servere mat, hjelpe de barna som hadde store sårskader, tok de inn for å vaske dem og kle dem opp i nye klær. Turen til Manila ble etter vært en av veldig mange. Pål ønsket å skape en fremtid for barna som kunne bli bærekraftig.
Dette har utviklet seg til å innvolvere andre mennesker, som også ønsker å bidra. Derfor ble organisasjonen registrert i april 2014. Vi inngikk også et samarbeid med en Filippinsk organisasjon med navn He Cares Foundation. Dette fordi organisasjonene hadde mye til felles og tenker mye i samme retning om hvordan vi vil hjelpe på best mulig måte. I dag bygger vi et barnehjem for 100 barn. Det er planlagt å være ferdigstilt i april 2015. Vi har også mange prosjekter som er i gang. Noen var allerede i gang da vi inngikk samarbeidet. Noen har vi fått æren av å være med å starte.🙂

  • Pål Henning

    Pål er grunnleggeren av Eyes On Children. Han hadde en noe trøblete oppvekst, men har kommet godt ut av det og bruker den erfaringen til å gjøre noe godt for andre mennesker. Han har jobbet mange år ved et rehabiliteringssenter for rusmissbrukere. Og en stor forkjærlighet til hester. Han ønsker så godt han kan, å gjøre det som er godt. Som det å hjelpe mennesker i vanskelige situasjoner og nød..

  • Mary Jean Fernandez

    Mary Jean har vært med siden juni 2013. Hun er fra det området vi jobber. Og da sier det seg selv at hun har mye kunnskap om kulturen.